Företag som bedriver verksamhet där stora mängder produkter eller material ska flyttas, fraktas och hanteras har många faktorer att ta hänsyn till för att hela processen ska bli klockren och flyta smärtfritt. Det är lätt hänt att problem uppstår då många aktörer som är inblandade ska synka med varandra. Lösningen för bra logistik kan vara att ta hjälp av ett bra 3PL-partner som tar hand om allt det praktiska.

ISY är ett företag som verkar över hela landet och erbjuder hjälp med effektiva logistiska lösningar så att du själv kan fokusera på ditt företags övriga aktivitet. Kontakta ISY och berätta vilka behov av logistik som just ditt företag har, så lovar de att allt ska fungera på ett bra sätt.

3PL kan vara lösningen för din verksamhet

ISY Distribution är ett logistikföretag som hjälper din verksamhet med ett bra och effektivt upplägg för dina logistiska behov. De kan assistera både med lagerhållning, orderhantering och distribution om du vill. De erbjuder även terminaltjänster, vilket innebär mer än bara lagring, som till exempel paketering, sortering och märkning.

De kan ta hand om hela kedjan, så kallad tredjepartslogistik (3pl). Även din kundservice kan ingå, om du inte vill ansvara för den själv. Detta innebär att du helt kan fokusera på dina produkter och marknadsföringen av dem. Allt annat kan detta företag hantera. Vill du anlita dem för en del av logistiken går det också bra. Lagerhållning och tullhantering kan vara sådana delar.

För att få nöjda kunder arbetar företaget med kvalitetssystem. ISY är flexibla och har lång erfarenhet och stor kompetens inom alla former av 3PL och logistiklösningar.​